Finn idrettsarenaer i Norge.

Idrettsarena.no

Informasjonskapsler

Retningslinjer for informasjonskapsler

Generell bruk

 

Vi bruker informasjonskapsler, sporingspiksler og relaterte teknologier på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er små datafiler som serveres av plattformen vår og lagres på enheten din. Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler fra oss eller tredjeparter for en rekke formål, inkludert for å betjene og tilpasse nettstedet. Også informasjonskapsler kan også brukes til å spore hvordan du bruker nettstedet til å målrette annonser mot deg på andre nettsteder.

 

Tredjeparter

Nettstedet vårt benytter bruken av de forskjellige tredjeparts tjenestene. Gjennom bruk av nettstedet vårt kan disse tjenestene plassere anonyme informasjonskapsler i den besøkendes nettleser og sende egne informasjonskapsler til den besøkendes informasjonskapselfil. Noen av disse tjenestene inkluderer, men er ikke begrenset til: Google, Facebook, Twitter, Adroll, MailChimp, Sucuri, Intercom og andre sosiale nettverk, reklamebyråer, sikkerhetsbrannmurer, analyseselskaper og tjenesteleverandører. Disse tjenestene kan også samle inn og bruke anonyme identifikatorer som IP-adresse, HTTP-henvisning, unik enhetsidentifikator og annen ikke-personlig identifiserbar informasjon og serverlogger.

 

Vi bruker Google Adsense med personlig tilpasning av annonser til annonsering, og Google Analytics til analyse av besøkende på våre nettsider. Du kan lese mer om hvordan Google håndterer denne informasjonen ved å følge denne lenken.

 

Du kan endre innstillinger for informasjonskapsler (cookies) ved å trykke på hengelåsikonet nede til høyre på siden.

Copyrighted content. All Rights Reserved.